Ada orang lagi ke nak terima tempahan?

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Ada orang lagi ke nak terima tempahan? | Tahun nie semuanya buat last minute tau,banyakkan kalau tahun sebelum² nie minggu ke-2 puasa baju raya dah siap hantar dobi siap gosok..tapi tahun nie semalam baru sempat pergi beli..hahaha..korang rasa mana kedai yang nak ambil tempahan time² macam nie..memang orang takkan layan punya...

Nasib baiklah, hari tu sebelum puasa deal dengan kawan baik time sekolah menengah nie,cakap ngan dia sebelum puasa nak hantar kain..last² esok baru nak pergi hantar...nasib baiklah dia memang free kan 1 slot tempahan untuk nieyl..kalau tak,memang pakai beli siap jelaaa...

Member sekolah nie sememangnya ambil tempahan menjahit sebagai part time jobs dia,selalu juga hantar baju kerja kat dia,so..disebabkan kawan baik dia nie last minute baru nak beli kain..hihi..dia terima juga..thanks beb!




  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

7 comments:

  1. Untuk akak langsung xde APA nieyl...x rasa nak Raya and raaanya pakai je baju apa yg ada...

    ReplyDelete
  2. ade tu ade tp mungkin mahal and risiko tak siap tu ade jgk kot ..huhu

    ReplyDelete
  3. Klau kt tempat akak ni bulan 4 tu last ambik tempahan...

    ReplyDelete
  4. Saya tmpah awal..pastu ada yg beli siap gak

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah ada lagi org nak amik. mcm ain mak mmg jahit sendiri. So selalu seminggu sebelum raya bru jahit. huhu. awal2 hbiskan tempahan. baju kitaorg mmg last minute. ada satu tahun tu malam raya bru siap:') nasib siap. hahaha

    ReplyDelete
  6. Wah untung berkawan dengan tailor. Tailor lain dah tak nak ambil tempahan sekarang ni

    ReplyDelete
  7. Siqah jenis beli siap je. Hehe. Malas nak tempah. Tahun nie je pecah rekod, tempah baju sebab mentua dah bagi kain. Hee. Syoknya nak raya

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...