Surprise!happy Mother's Day

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Surprise!happy Mother's Day |  Hari sabtu, lepas pergi karnival terus terlintas dalam fikiran nak belikan mak kek dgn belon untuk bagi mak happy untuk mother's day . Actually, mak tak tahu pun hari ahad mother's day...so, nieyl saja celebrate sehari awal. Dan² nak tegas kan sebelum kena kecam..hihi...hari² pun hari ibu...so, boleh saja nak sambut hari².. :)


First pergi beli belon dalam 5 biji dan 1 belon ada tulis I ♥ You special untuk mak.. Beria anak dia beli belon sampai masuk dalam kereta pun tak nampak cermin belakang...redha jela..hihi..
Sebenarnya time balik rumah tu, mak tengah baring² dalam bilik.. terus cakap dengan mak..ada hadiah nak bagi ni..meh la keluar kejap..sekali nampak belon ngan kek.. terukir seribu senyuman di wajah mak..
Nieyl celebrate dengan kakak nieyl je..sebab benda tak di rancang pun..ckp-ckp terus pergi beli..terus bawa balik..lepas tu post gambar² dalam group family bagi dieorang jeles..hihi...
nieyl beli simple kek black forest, mak potong² agihkan kan kat semua rumah anak² dia.. see mak macam mana pun still ingat pada anak² dia.. LOVE U mak...
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

5 comments:

  1. alhamdulillah...nieyl anak yg baik.... seronok mak nieyl dpt suprise ....

    tu laa nieyl...mmg hari2 pun hari hari ibu kan...tapi tak salah nak sambut asalkan tak melebihi2....akak pun cuak gak nak up entry maakan2 sempena mothers day tu...kang ade plak yg kecam huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. cutenya belon tu..Selamat Hari Ibu buat semua ;)

    ReplyDelete
  3. Selamat hari ibu untuk mak Nieyl :)

    Betul tu awak. Tak kisah lah kalau nak sambut, yang penting niat kita. Tapi hari2 hari ibu. Bolehlah sambut hari lain :D

    ReplyDelete
  4. Cantik mak Nieyl....
    Selamat Hari Ibu makcik.... Sure seronokkan mak tu dpt surprise dpd anak dia. Gitulah namanya emak ye Nieyl.....anak anak semuanya tetap dihati

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...