Semalam Pergi Dating

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Semalam Pergi Dating | Semalam seharian nieyl tak update blog kan..mana yang follow IG nieyl tu tahu la yang semalam nieyl ambil cuti. Ambil kesempatan untuk keluar date ngan Bff yang merangkap biras nieyl. Yela walaupun 1 family tapi kteorang nie tersangat la jarang berjumpa sebab dia kerja shift so,bila kita cuti dia kerja..So,semalam nieyl ambil cuti dan hang out dengan dia dan ditemani boyfriend kecil kami..

Cuti bukan bersuka ria sangat pun, keluar ni pun sebab ada discussion #newproject InsyaÁllah..coming soon..tak boleh nak story lelebih kat sini lagi..
Boyfriend maklong sepanjang hari semalam.Adam anak yang baik,tak dengar pun suara dia menangis sepanjang berjalan. Cukup masa dia minum susu,makan,tidur..main.. Even kata mummy dia,kalau mummy drive,dia akan duduk kat seat car tu diam² je..tak meragam pun..bagus adam nie..memahami..♥ 
Semalam sebelum makanan maklong ngan mummy sampai..suap adam makan dlu..lapar dia banyak dia makan semalam..Alhamdulillah,misi semalam untuk pergi survey beberapa tempat terlaksana. Dalam sehari 3 tempat kteorang pergi..Akhirnya dapat apa yang dicari..suka²..rasa tak sabar untuk ke next step.. :) doakan semoga semuanya berjalan dengan lancar yea...
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

3 comments:

  1. rindu tunggu nieyl smlm...hehehe..cuti rupanya..

    ReplyDelete
  2. comel adik akak..hehehe..

    semoga Allah permudahkan segala urusan nieyl..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...