Ragam perut di pagi isnin

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Ragam perut di pagi isnin | Perut pun ada ragam ya..Morning korang² semua..semoga pagi isnin ni dimulakan dengan senyuman sebab perut dah kenyang breakfast pagi tadi. Ke ada yang tak breakfast lagi?kalau belum,jangan skip breakfast okey..

Dah berminggu² breakfast bertemakan warna hijau,hihi..so hari ini kita try sesekali makan selain dari warna hijau ye..Esok kembali bertemakan sayur dan roti. Wah!bila dapat breakfast begini, rasa nikmatnya.. sesekali tak apa...xleh selalu,tgk la semuanya berkolesterol nieyl oooiii..sedar diri sikit nya..

Korang breakfast apa pagi nie?

Salam nisfu syaaban..

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

4 comments:

  1. wah best jgk breakfast ni.. hihihi.. :)

    ReplyDelete
  2. secawan latte dan chicken sausage roll yang ok la not bad..sarapan mat saleh skit sebab jaga mak kat IJN ni....

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...