Please Sign Here

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Please Sign Here |  Bila opis punya dah habis stok, mula la mengedik guna sendiri punya.. Kalau sendiri beli, mestilah yang comey² sahaja. Kalau boleh semua nak warna warni yang penting mesti ada warna pink okey!wajib...

Monitor PA kalau tak penuh dengan sticker Noted, sticker sign tak sah kan..sebenarnya monitor nieyl penuh dengan noted pad warna warni..tapi kena sorok sebab ada maklumat bos..hihi..dan bos² lain.. senang letak kat monitor kalau orang tanya terus jawab..ha..baru nampak ekfisen tau..hihi..

Asyik kena kebas je sticker sign here yang kuning merah tu..sampai habis dalam simpanan, ha..skrg nie nieyl tampal begini terusss...siapa nak amek yaa..hihihi..free sahaja..


Hari ni keluar opis lambat sikit, sebab nak amek kakak lagi kat bangi..dia keluar pukul6..pergi awal pun boring kena tunggu lama dalam kereta,dah la panas..ekon tak repair lagi..cukup la bersauna semalam sambil makan mcd..haha...

Putrajaya dah gelap,nampaknya macam nak hujan lebat. Kepada yang nak balik kejap lagi..drive careful okey...biar lambat,asalkan selamat..:)


  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

5 comments:

  1. haha kemasnya monitor sis :D

    ReplyDelete
  2. monitor ai clear ...ai taksuka serabut gitu .... hehehe
    post it tu ai letak dlm drawer...

    ReplyDelete
  3. monitor akak pun duk bertampal jugak bende alah tuh..hehe

    ReplyDelete
  4. Sedapnya McD! Hihi. Sekarang setiap petang hujan kan Nieyl. Alhamdullilah. Sejuk sikit muka bumi ni :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...