04 May, 2016

[nuffnang] CPUV : Huawei G8

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 


Huawei G8 | Alhamdulillah setelah hampir 3 bulan tanpa CPUV dari nuffnang. Hari ini buka nuffnang melekat 2..Syukur lah..harap² menari lah lama² kat blog kite tu ye..hihi.. kalau rajin, klik² lah..murah rezeki korang.. :)hihihi..


Kali ni kempen pasal huawei G8..aduhai..warna gold dia nieyl dah berkenan dah, sebab dah jemu sebenarnya pakai warna putih je..tapi ikutlah kena kumpul duit 2 3 bulan..baru boleh merasa pakai huawei G8 nie..
Kalau korang nak tahu apa yang bestnya Huawei G8 ni korang boleh klik website Huawei nie.. Boleh godek² apa yang ada pada huawei G8 nie..

TQ nuffnang!
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

5 comments:

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)