Kelihatan Biru Hari ini

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Kelihatan Biru Hari ini | Jarang² nieyl ada baju royal blue nie, entah kenapa last week nampak baju warna royal blue nie terus beli, kebetulan kena pula dengan shawl biru nieyl tu..hihi.. Ramai yang tegur hari nie.. Wow!nampak biru hari ini.. dengan senyum nieyl jawab biru itu kan tenang... kalau tengah marah²..moody...meh tengok nieyl..hahaha..


Insya'Allah lepas kerja petang nie, nieyl nak pergi tengok AADC2.. Tak boleh tahan la orang dok kata best..best...ada yang bagi 5 bintang.. So,petang nie nieyl pergi dengan sorang kakak kat opis nie yang meminat tegar AADC.. :)



  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

5 comments:

  1. Suka kaler bitu ni. Selamat menonton AADC sis.

    ReplyDelete
  2. Ceria je warna biru. Selamat menonton AADC :)

    ReplyDelete
  3. Mak tak suka biru entahlah kenapa Nieyl...kalau pakai biru rasa mcm tak masuk je dgn kulit agaknya sebab kulit tak berapa nak cerah kot hihi...
    Tp tgk Nieyl pakai comey jer....
    Dah tengok dah.....oklah jugak....

    ReplyDelete
  4. Royal blue cantik! Siqah suka juga warna biru :)
    Dah tengok AADC? Apa review nieyl? Review siqah dah tahu kan... Hehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...