27 May, 2016

Boyfriend baru

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Boyfriend baru | Hari jumaat dunia blog macam suram sikit rasanya..terutamanya blog nieyl ni la..hihi..lose idea..kalau hari² lain insya'Allah banyak je benda nak share. Meh nak kenalkan boyfriend baru nieyl kini dah 8 bulan dah...Tahun ni tahun pertama adam beraya..excited kan..mesti dapat banyak duit raya,siapkan beg besar² tau...

Semoga adam menjadi anak yang soleh di dunia dan akhirat. Sentiasa bersyukur atas apa yang kita miliki,sentiasa membantu orang lain dan maklong doakan semoga adam sentiasa di lindungi dan diberkati hidup..Amin...

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

2 comments:

  1. Salam Nieyl...comeynyaaaa boy peren baru tu..geram kak atie tgk!!!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)