Bila kena tulis surat rasmi

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 


Bila kena tulis surat rasmi |  Lemah badan dan lutut bila kena tolong karang surat rasmi untuk my abg.. Sebab dia just bagi detail yang kena ada dalam surat tu..kita kena karang ayat sendiri untuk jadi penyedap surat..Hmm..ayat² jiwang boleh ke?haha..merepek la ko nie oiii...

Rasanya last tulis surat² nie time study dlu..bila dah bekerja nie sangat jarang kena buat surat, terima surat banyaklah..terima surat,baca, cop dan serahkan kat bos..haha..itu je la.. :P Bila dah kena buat sendiri mula pergi cari en.google.. haha..nasib baik dia banyak membantu.. ha..guna internet dengan bijak okey....






  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

11 comments:

  1. SURAT RASMI YG KAK SELALU TLS SBG PENGIRING KPD KARYA YG DIHANTAR KPD MEDIA JE NIEYL..

    ReplyDelete
  2. uishhh..akak dh lama xbuat surat rasmi nie dik..last time sekolah..dh 15-16 dh tuh..kalau suruh akak buat kompom menggagau la..n pokcik google jugak la tmpt akak tanye..hehe..

    ReplyDelete
  3. Kakak sampai hari ini masih lagi kena buat surat rasmi Nieyl
    Kerja kakak sebagai secretary masih melibatkan hal ini semua walau banyak yg guna email.

    ReplyDelete
  4. teringat dulu nasib baik ada soalan surat rasmi masa spm..klau tak confirm tak dpt A..MV taq http://msvelentine.blogspot.com/2016/05/birthday-giveaway-by-wanaseobycom.html

    ReplyDelete
  5. yang selalu terlupa format surat rasmi 😆

    Follow saya

    ReplyDelete
  6. alahai.. ingat masa zaman nak ambik exam upsr, pmr & spm dulu. kalau dapat soklan buat surat rasmi la, paling senang nak score. hehe

    ReplyDelete
  7. saya main hentam je skang ni..huhu

    ReplyDelete
  8. Uishh dah lama tinggalkan zaman surat rasmi. Hanya buat masa sekolah dulu je. Serius lupa format. Good sharing. Boleh refer sini kalau kena buat one day :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...