Besar dah adam

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Besar dah adam | Rasa macam baru semalam adam lahir..skrg  nie nak berjalan dah. Ha..korang ingat lagi tak anak buah nieyl yang sulung belah en.husband?Skrg nie dah besar dah,merangkak sikit je, lah nie nak berjalan pula dah.. seronok tengok pembesaran dia.. teringin nak ada anak juga..


Setiap benda baru yang adam buat,mummy ngan daddy dia anak share dalam group family jadi suka tengok pembesaran dia depan mata. Ada je benda baru yang dia nak buat.. Macam gambar atas nie, dia dah pandai cari tempat berpaut nak berdiri.
One more thing, adam ni kalau orang nak snap gambar dia..dia akan pandang camera..ha..bijaknya dia..ini mesti ikut maklong dia nie..hihi..adoi hai..putihnya laaa dia nie kan..geram..nak gigit!
 Kata daddy,tak payah tunggu birthday..adam selalu dapat hadiah..disebabkan adam dah menunjukkan potensi nak berjalan, adam dapat hadiah...skrg nie bebas bergerak..
Adam dapat baju kenduri 28hb nanti wan bagi..mummy kata pakej baju raya..So comel ok..pakai jubah gitu dengan rambut yang macam Kpop tu..hihi.. Lepas nie kalau adam dapat kaki abis la mummy ngan daddy kurus lagi kurus laaa...hihi..

Oklah dah nak lunch..nanti sambung sembang lagiii..
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...