Aiskrim vanila

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Aiskrim vanila |  Benda manis dan sedap jarang dengar orang menolak atau tak suka kan.. sebab itu la kandungan dalam badan tinggi..huhu..jaga kesihatan ok.. Hari ni lunch aiskrim vanila dan waffle peanut butter..sedap makan panas²..

Nasib baiklah kat bawah pejabat nie ada 1 je kedai yang jual macam² makanan. Tak adalah boring sangat nak makan makanan yang berat² je. So,tengoklah..ada macam² jenis aiskrim..pilih dan bayar sahaja..


  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

1 comment:

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...