Teringat dengan kawan²

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Bila usia dah mula mendekati angka 3..
rasa perjalanan hidup ini terlalu cepat dan pantas..
tapi still muka muda tau..hihi...

Bila duduk sorang² teringat pada kawan² sekolah rendah...
sekolah menengah..rasa rindu sangat dengan dieorang...
Ada yang dah kahwin...Ada yang dah ada anak..
dan ada juga yang masih single..:)

Nak buat reunion, tapi biasalah susah nak dapatkan date..
masing² ada komitmen.. Nasib ada whatsapp..
boleh juga whatsapp tanya khabar...

Walaubagaimanapun, dari jauh ku doakan semoga..
Allah permudahkan segala urusan mereka..Amin..
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

6 comments:

  1. Life must go on! huhuhu...setiap yg berlaku tu ada kenangan dia...so, sematkan jela dalam hati :)

    ReplyDelete
  2. Itulah dikatakan ukhuwah Nieyl
    Usah kata kawan sekolah ke kawan sekampung
    Kita ni kawan blog bila lama tak bersiaran ada rasa rindu juga kan...

    ReplyDelete
  3. DOAKAN KBHGIAKAN KESJHTERAAN KWN2 KITA.

    ReplyDelete
  4. itulah masalah bile nak wat reunion..sebab masing2 dh ade commitment kan..

    ReplyDelete
  5. Kan. Masalah nak wat reunion sebab semua kawan-kawan dah ada life masing2. Nak kumpulkan semua sekali memang susah. Huhu. Hanya mampu doakan mereka dari jauh dan tengok laman sosial mereka jela :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...