Simple Menu Atkins

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 


Gigih malam tadi en.husband pegi belikan timun jepun ni untuk isteri dia..
sebab tu la sayang sangat nie kat suami ku itu..
Pagi ni nieyl try masak apa yang sempat je...
sangat simple...sesiapa je boleh masak..hihi..

Cuma agak terkilan,time dah separuh jalan keluar rumah nak ke office...
baru teringat yang nieyl terlupa minum susu esp dalam peti sejuk..
dah bancuh siap dah bangun tidur pagi tadi..
kebiasaannya tengah make up...sambil minum..adeh...
rasa lain sangat pagi ini..hopefully,pagi ni perut bertahan sampai tengah hari okey..

Salam jumaat semua..!

     Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

6 comments:

  1. sedappp nyer kecuali timun..kekeke..

    ReplyDelete
  2. Heee... boleh sama pulak dgn menu kakak sediakan utk anak kakak pagi ini
    Tapi anak kakak guna daun salad tak ada timun.

    ReplyDelete
  3. lapar tgk makanan, padahal pagi tadi dah bantai nasi lemak ..kuih..huhuuh...

    ReplyDelete
  4. Ooo sedap, dah lama tak makan sausage, hehe.

    Jemput join blog list Dayana:
    http://www.dayanazahari.com/2016/04/join-blog-list-dayanazaharicom-april.html

    ReplyDelete
  5. a great menu tu nieyl.
    sedap!
    tq for sharing ekk.
    nanti bebesok aida nak beratkins, ada la idea.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...