Quality time with my baby tsaqif

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Cerita last week, tasaqif tinggal dengan mama untuk beberapa jam..
sementara mummy tsaqif selesaikan job part time make up dia..
Mama happy sangat, bila tahu mummy nak hantar tsaqif...
sampai² je..tsaqif tidur...dalam sejam 2 jugak laaa...mengantok agaknyaaa...
Bila bangum,dah siap mandi..dah segar...
time to playing..
berminat sungguh dia dengan telefon tu...siap angkat,cakap hello lagi...
bijak² bila sel² otak berhubung... :)
Tsaqif dia suka kucing,sebab kat rumah mummy ada kucing...
Tapi kat rumah mama nie,kucing mama dia tak suka orang kejar dia..huhu..
Nampak tak?dia sangat excited nk tangkap mieka..huhu..

Alhamdulillah...dah anak bujang dah anak mama nie...
insyaÁllah..x lama lagi nak jadi abg long... :)     Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

2 comments:

  1. Budak memang suka kucing Nieyl
    Tapi ada juga yg suka tapi bila kucing dia dia pulak yg takut.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...