Printcious: FREE CUSTOMISED MUGS

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Kadang² terfikir hadiah apa yang sesuai diberikan kepada yang tersayang. Yang mudah, cantik , cepat dan mudah. Mana lagi kalau bukan di PRINTCIOUS. Di  Printcious ini kita bukan sahaja boleh order, malah kita  boleh create sendiri design yang kita suka ikut citarasa kita sendiri. ha..suka tak??Bukan untuk diri kita je,kalau kita nak hadiahkan pada seseorang pun boleh, nanti pos terus kepada orang berkenaan. Buat Surprise!

Untuk pengetahuan uolls, Printcious bukan sahaja ada mug, dia ada T-Shirt ,Cushions, Phone Cases dan lain-lain lagi. Apa yang paling penting adalah harganya berpatutan dan service adalah yang terbaik.

Kebetulan Bulan April adalah bulan Anniversary nieyl, sememamngnya nieyl tengah berfikir nak beli hadiah apa untuk en.suami. Nampaknya printcious adalah pilihan yang terbaik dan menjimatkan masa. Tidak perlu menggunakan tenaga yang banyak untuk berjalan mencari kedai ke kedai untuk mencari hadiah. I love Printcious!

Mari-mari ada BERITA BAIK untuk semua!
Printcious nak bagi hadiah percuma cawan yang telah kita create tau...PERCUMA!PERCUMA!

Kenapa percuma?Sempena sambutan  Hari Ibu dan Hari Bapa yang akan datang ini Printcious ingin memberikan 10,000 cawan Customised! Tawaran ini telah berlangsung pada 2 April dan akan tamat pada 30 Julai 2016. Jadi, apa tunggu lagi gunakan peluang ini untuk mengucapkan terima kasih kepada keluarga atau orang yang tersayang! Tanda penghargaan pada mereka dan diri kita sendiri. Menarik kan?siapa yang tidak suka benda yang PERCUMA.

Tersenyum-senyum uolls kan,bila terbaca perkataan PERCUMA!FREE! kan.. mesti uolls tertanya-tanya macam mana nak dapatkan mug itu secara percuma?Sabar-sabar..nieyl akan explain step by step nanti okey. Tawaran ini adalah terhad kepada 10,000 mug sahaja, jadi siapa cepat dia dapat.


Cara nak tebus mudah sangat, jom ikut langkah² seperti berikut :
  1. LIKE & SHARE Post ini di Facebook dan tetapkan post kepada  PUBLIC.
  2. Sila buat akaun ahli jika anda belum berbuat demikian.
  3. Create mug dengan mesej yang menyentuh hati kepada orang yang tersayang pada cawan. (contohnya “Thank you for everything”, “You’re a great dad”, “You’re an amazing mum” )
  4. Dalam semua halaman produk mug, klik imej MUG PERCUMA 
  5. Selepas itu, klik Selesai dan Dalam Troli. 
  6. Kami akan mencetak dan menyerahkan kepada anda dalam masa 3 - 5 hari bekerja.. 

Apa yang anda menunggu, sertainya dan mendapatkan Customised Mug PERCUMA anda!

Terma dan syarat:
  • Setiap e-mel hanya layak untuk satu percuma cawan disesuaikan.
  • caj penghantaran sebanyak RM10 untuk Semenanjung Malaysia atau RM15 untuk Malaysia Timur akan dikenakan. 
  • Penghantaran percuma hanya terpakai untuk pembelian RM60 dan ke atas. 
  • Hanya 10,000 buah mug yang akan diberikan sebelum 31 Julai. Dapatkan mereka sekarang!

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

1 comment:

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...