Ini 'Stailo' Habis!

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Zaman sekarang ni kalau kita kata perkembangan fesyen,bukan saja tertumpu pada
wanita dan lelaki, kini dah jadi trend dah..fesyen kanak² lebih hebat dari golongan dewasa.
Biasanya, ibu bapa yang sentiasa menginginkan anak-anak mereka digayakan mengikut fesyen terkini kemudiannya memuatnaik gambar di laman media sosial untuk tatapan umum.

 Manalah tahu, dengan gaya dieorang itu dapatlah kanak-kanak ini menjadi model selain membuka peluang rezeki untuk dieorang kan..bertuah badan tau...
Siapa yang ada IG tu kalau boring² tu korang boleh stalk beberapa IG yang nieyl nak
share ni,ha...tengoklah gelagat kanak² nie berfesyen...meletop!

  Geram pula bila menengoknya! Kalau dekat Malaysia sekarang nie,
Nieyl suka  tengok Aaisyah dengan Lara..
boleh kata hari² stalk IG depa nie..:)
Instagram : @kelli_murray

Instagram : @babyellestyle

Instagram : @miss_gabby_13

Instagram : @miss_gabby_13

Instagram: @fashionlaerta

Instagram : @ministylehacker

Ok semua tu kat oversea kan...
yang ini kat Malaysia :)

Instagram : @laraalanaa

Instagram : @rozitachewan1

Selamat cuci mata :)
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

8 comments:

  1. Siqah paling suka Lara! Comel sangat. Bukan main stylo budak-budak sekarang ni. Siap dah ada IG sendiri walaupun mereka tak faham apakah itu. Hii. Suka tengok budak2 dress up :D

    ReplyDelete
  2. ala.. knp cute sgt dorang nih.. :)

    ReplyDelete
  3. hi , nieyl ...salam perkenalan ... agree , budak-budak sekarang bukan main stylo . nadia suka , tengok gelagat lara ...sangat comel dan active serta bijak tengoknya =)

    ReplyDelete
  4. Comelnyaaaa semua. Lagi bergaya diorg dr kita. Kita yg dah besar nihh sememeh jee keluar rumah .. Ngee

    ReplyDelete
  5. Cute.. Pandai dah bdk2 skng bergaya depan kamera...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...