Cantiknya awan

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Setiap kali naik flight,mesti pelbagai perasaan tu timbul..
sejak² banyak kes yang mengaitkan penerbangan malaysia..
Tapi sesungguhnya jika itu sudah tertulis..ku redhaaa....
lepas tu baru rasa tenang duduk diam² kat seat tu.. :)

Kapal terbang ni ada problem aircond di darat...
Tapi kalau dah terbang Alhamdulillah...aircond okey..

Kebetulan dapat tempat sebelah sayap nie..
Bukan jakun, tapi bila dapat peluang melihat keindahan dan kecantikan ciptaan Allah..
Rasa sangat seronok..sebab cantik sgt awan ketika itu...
Selalu kita dongak ke langit untuk melihat awan...
tapi tak sama keadaan n bentuknya..bila kita dapat lihat dari atas..
bentuk² awan..sungguh cantik..:)

Penerbangan nieyl dari Penang ke KLIA mengambil masa 56minit je..
Alhamdulillah...sampai dengan selamat...Amin...
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

7 comments:

  1. kan! suka naik flight ddk tepi tingkap..awalaupun gayat tapi tgk awan terus rase best ;)

    ReplyDelete
  2. CANTIKNYA AWAN DIPANDANG DI LANGIT TINGGI YA...

    ReplyDelete
  3. Subhanallah, sangat cantik awan kejadian alam, dah lama juga tak nak MAS ni, rindu rasanya

    ReplyDelete
  4. Salam singgah & salam jumaat, maaf lama x jenguk,.. mak ai sempat lagi nk snap2 yer he3

    ReplyDelete
  5. kite suka duduk tepi tingkap juga lepas tu conquer tingkap sorang sorang, kesian orang sebelah. hahaha

    ReplyDelete
  6. Lya pernh sekali trkena seat dkt sayap huhu bingit telinga bila kapal da nak fly

    ReplyDelete
  7. Subhanallah...indahnya alam ciptaan tuhan.....
    Terima kasih sudi keteratak bunda.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...