breakfast Egg Roll

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Egg Roll with sardin katanya..
Gigih tau..nak bagi perut selesa dengan makanan² macam nie...
kalau dulu,wah!sepinggan nasi lemak..sepinggan bihun..
Nak bagi perut pagi serasi dulu....
baru kita boleh pergi ke next step untuk lunch....

Lain orang lain caranya...
jadi,kena ikut ketahanan badan yang penting jangan paksa..
kalau badan tidak mampu...sebab kita nak sihat...bkn nak sakit... :)

Doakan yang baik² yea...
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

7 comments:

  1. Dah gulung macam tu gulung pulak dgn seaweed sedapnya Nieyl
    Anak kakak yg no. 2 suka buat macam ini.

    ReplyDelete
  2. sedapnya asal kenyang baik utk kshtan ok je..

    ReplyDelete
  3. wow menarik ni niely.... dulu mase buat atkins mmg ni lee menu akak selalu buat....letak mushroom...letak cheese...perghhh sodap....tapi tu dulu...skrang dah lame tak buat....heheheeheh...

    ape2 pun caiyok nieyl...kesihatan jaga jugak okey...buat slow2 jgn paksa diri....

    ReplyDelete
  4. dlu yui atkins mmg ni antara menu rajin buat..sdp n kyg..
    good luck kak.. jgn putus asa, inshaaALLAH ada hasil =)

    ReplyDelete
  5. Sedap apa egg roll tu...kalau mak boleh jer tp kena banyaklah haha....

    ReplyDelete
  6. sedap nyerrrr tapi akak tak makan sayurrr acanne? hehehe..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...