Breakfast Apa Pagi Nie?

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Ada orang tanya...
eh..tak rindu ke pagi² makan nasi lemak...
nasi goreng....yang berat²?
Selagi namanya melayu..duduk pula kampung...
gila tak rindu semua tuhhh....
Cuma buat permulaan ini kena control sikit pemakanan...
bukan tak boleh makan semua tu...
boleh...cuma dalam kuantiti yang sederhanaaaaa....:)
So,pagi ni Alhamdulillah..berjaya buat breakfast Pizza Telur...
ala...tapi xdelah macam pizza sangat pun...
Sebab nieyl buat research sikit... setiap pagi maksimum 2 biji telur...
tidak kisah la telur goreng ke...telur rebus ke...tapi 2 biji sahaja diperlukan untuk breakfast :)

Macam kat atas tu, nieyl buat simple je...
telur 2 biji + daun bawang + cili api sikit + sosej +garam +black paper +oregano
kalau ikutkan nak guna capsicum tapi terlupa nak beli..
So,kita guna apa yang ado je laaa...


Selamat Menjamu Selera :)
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

6 comments:

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...