Selamat Tinggal Sabahat

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Sejak 2009 lagi..seorang demi seorang meninggalkan tempat kerja..
daripada belasan orang kini hanya tinggal 4 orang sahaja yang mahir bertahan..
Namun,kita tidak boleh meramal rezeki Allah pada orang kan..
Rabu lepas 9/3/2016 seorang lagi kawan dan sahabat office yang rapat..
meninggalkan jabatan buat selamanya.. :(
dia dapat kerja yang lebih terjamin..
Alhamdulillah...rezeki dia...sedih tapi tetap gembira untuk dia...
Comelkan?patut kami yang beri dia hadiah...
ini dia dah prepare hadiah untuk kami bertiga..
simple but sweet...


6 tahun 7 bulan 20 hari tu bukan satu jangka masa yang mudah untuk kami berempat..
bertahan sehingga hari ini..Dia antara yang rapat dengan nieyl..
suka berkongsi gosip..hihi..semoga dia berjaya di tempat baru :)

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

7 comments:

  1. Bila kita dh rapat..dh serasi bersama org tu..bila Tiba saat berpisah..mmg sedih kan..but life must go on..

    ReplyDelete
  2. Begitulah lumrahnya Nieyl
    Hatta dgn siapa pun kita tak akan selamanya bersama
    Berpisah masih atas dunia ada peluang jumpa tapi kalau pergi dijemput izrael lagi sedih kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul kak...terima kasih sbb selalu komen n nasihat yg positif...

      Delete
  3. bersabar la kak...setiap org rezekinya berbeza..semoga ada yg lebih baik buat kaka juga :)

    ReplyDelete
  4. Moga dia success di tempat baru dan tak semestinya tak jumpa langsung kan.. ;)

    ReplyDelete
  5. moga kawan nieyl tu semakin berjaya.
    and yes, if da serasi bersama, memang sukar nak lepaskan :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...