Mama pun tak sempat

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Kebelakangan ini kan cuaca agak panas dari biasa..FENOMENA EL NINO kan..jadi,kerap juga la abiskan masa dalam bilik dan on aircond..Nak dijadikan cerita semalam, kebiasaan nya lepas dah bersihkan badan. Nieyl akan duduk tengok tv atau on laptop.. Tapi semalam macam nak berehat dalam bilik on aircond...nak pejam mata sekejap sementara nak tunggu pukul 7 tu kan..

Dah letak dah bantal semua kat lantai bilik sebab malas nak baring atas katil sebab panas kan.. Belum sempat nak baring...tengok siapa yang over sangat tu...


Itulah dia si over dari mama dia..mama baru je check whatsapp..dia dah terbaring lena siap berbantal lagi..adoiii...potong betul la mieka nie... actually, mieka ini antara kucing nieyl yang paling manja, yang paling setia di mana sahaja...dan antara kucing yang tidak suka di kurung...dia suka bebas...mujur la dia bukan jenis yang buka pintu ke keluar...so,rumah boleh buka pintu dengan luas nya..cuma kebelakangan ada benda yang dia tertarik nak keluar...jadinyer...pagar semua dah kena solletape mcm nie...




Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png
     

12 comments:

  1. comelnya meow nieyl ..biasala msm panas tu mrk juga kepanasan n nk lepak tmpt sejuk.

    ReplyDelete
  2. Hihihi tumpang sama landing Nieyl..
    Panas juga tu ;)

    ReplyDelete
  3. tu perkara biasa kak..hahahaha....sally ni tdo malam tak boleh gerak..kat kaki, kat blk, kat atas kepala...semua ada port masing-masing -_-

    ReplyDelete
  4. amboiiii dia tu kan....manja pok pok ni!

    ReplyDelete
  5. hehehehe.. comelnyeeeee!
    kemain gebu bulunye ye!

    ReplyDelete
  6. Dia pun panas nieyl..nk econ juga

    ReplyDelete
  7. comey .... bulu jenis tak gugur ke tu

    ReplyDelete
  8. Comelnya kucing akak. Kucing kat umah Tiey tu pum suka sangat duk berkepit ngan kita especially time tngok tv. hehe
    Salam perkenalan akak & saya follow sini. Feel free bolehla visit my blog http://fatihahazanan.blogspot.my/

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...