Laptop dan Mieka

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Laptop yang selalu menjadi peneman di kala boring dekat rumah, walaupun sebernarnya ada je PC dalam bilik tu tapi sebab laptop nie kan boleh di bawa ke mana² sahaja,jadi nya..kalau duduk depan TV memang akan ON laptop sambil Online.. 

Tapi tengok la keyboard dia..satu² button hilang..ganas sungguh la..tapi jangan ingat nieyl yang hilangkan yea..sebenarnya ini semua kerja si mieka demok tu...sakit jer hati nie..dia memang asal nampak je tempat dia nak asah kuku dia...ha..abis laaaa...nasib baik lah boleh tekan lagi button² tu walaupun dah togel macam tu...hihi...tapi itu dlu laaa...mase dia kecik lagi..sekarang nie dah tahu dah...dah faham dah..die tak buat perkara yang mama dia tak suka...

Dialah sekarang nie kalau mama online sorang²,dia duduk baring sebelah mama dia..sampai lah mama dia masuk bilik tidur...



  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

4 comments:

  1. Laptop shaz dulu pun mcm tu...dah malas beli je baru..haha

    ReplyDelete
  2. hehe.. saya punya laptop pun penah jadi gini.. jenuh nak cari huruf.. kikiki..

    ReplyDelete
  3. haha alahai.
    dia jeles ler tu tun ngadap lappy aje.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...