[iklan berbayar] : Khidmat Gubahan Hantaran

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


Harga Upah Sangat Rendah!! FIRNA TOUCH menyediakan perkhidmatan gubahan hantaran perkahwinan dan pertunangan. Berminat untuk mendapatkan khidmat gubahan hantaran untuk majlis anda dengan kos upah yang serendah RM10- RM 30/hantaran boleh hubungi EMA 010-8998720. Selain dari itu, sekiranya anda mempunyai bajet yang terhad jangan bimbang, FIRNA TOUCH boleh membantu anda menghasilkan gubahan hantaran mengikut bajet anda.. Tempahan hanya untuk mereka yang berada di PENANG dan KEDAH

Jom kita tengok lagi gambar gubahan hantaran yang terbaru dari FIRNA TOUCH.








Tempahan gubahan boleh dibuat atleast 2 minggu awal dari tarikh anda pick up..Tempoh untuk menyiapkan tempahan seawal 2 minggu ke sebulan bergantung kepada jumlah tempahan yang diterima.

Berikut antara testimoni customer yang berpuas hati dengan hasil gubahan hantaran dari FIRNA TOUCH .Anda bila lagi??Jika anda berminat untuk mendapatkan khidmat FIRNA TOUCH, boleh hubungi EMA 010-8998720. (whatsapp/sms/call). 

Jangan tunggu lagi, jimat dan cantik :)
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

7 comments:

  1. cantik gubahannyer..... tu laa mcm akak dulu buat sendiri jek.... tapi tak kreatif pun so main bantai ajek kahkahkah...

    ReplyDelete
  2. gubahan hantaran ikut budget memang terbaik..win-win situation kan KN..

    ReplyDelete
  3. Menarik Nieyl
    Tapi kalau kakak ni entah bila rumah kakak perlu nak buat hantaran ni sebab semua masih belajar lagi:)

    ReplyDelete
  4. Seronoknya kalau tangan kreatif ni, apa pun jadi duit....

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...