03 March, 2016

Group Whatsapp Wish Birthday

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Terima kasih sebab masih ada yang wish belated birthday hari ini. Terima kasih atas segala doa yang baik² untuk birthday girl :). Meh nak belanja video birthday girl.. please jangan kecam yea...

Alhamdulillah, kalau zaman dedulu..orang wish birthday guna SMS siapa ada gambar macam kat bawah nie...betul tak?time tu rasa wahhhh kreatifnya...

♪ღ♪*•.¸¸¸.•*¨¨*•.¸¸¸.•*•♪ღ♪¸.•*¨¨*•.¸¸¸.•*•♪ღ♪•*
♪ღ♪░H░A░P░P░Y░ B░I░R░T░H░D░A░Y░░♪ღ♪
*•♪ღ♪*•.¸¸¸.•*¨¨*•.¸¸¸.•*•♪¸.•*¨¨*•.¸¸¸.•*•♪ღ♪•« 

✄╔╗─╔╗╔═══╗╔═══╗╔═══╗╔╗──╔╗
✄║║─║║║╔═╗║║╔═╗║║╔═╗║║╚╗╔╝║
✄║╚═╝║║║─║║║╚═╝║║╚═╝║╚╗╚╝╔╝
✄║╔═╗║║╚═╝║║╔══╝║╔══╝─╚╗╔╝
✄║║─║║║╔═╗║║║───║║─────║║
✄╚╝─╚╝╚╝─╚╝╚╝───╚╝─────╚╝
╔══╗─╔══╗╔═══╗╔════╗╔╗─╔╗╔═══╗╔═══╗╔╗──╔╗
║╔╗║─╚╣╠╝║╔═╗║║╔╗╔╗║║║─║║╚╗╔╗║║╔═╗║║╚╗╔╝║
║╚╝╚╗─║║─║╚═╝║╚╝║║╚╝║╚═╝║─║║║║║║─║║╚╗╚╝╔╝
║╔═╗║─║║─║╔╗╔╝──║║──║╔═╗║─║║║║║╚═╝║─╚╗╔╝
║╚═╝║╔╣╠╗║║║╚╗──║║──║║─║║╔╝╚╝║║╔═╗║──║║
╚═══╝╚══╝╚╝╚═╝──╚╝──╚╝─╚╝╚═══╝╚╝─╚╝──╚╝

 tapi dengan kecanggihan teknologi, smartphone...semua orang wish guna whatsapp :) sebab free dan cepat janji ada internet or wifi kan.. Okey antara wish yang nieyl terima semalam dari pelbagai group whatsapp :)

Ini group office ( dah dekat 7 thn kami bersama)
walaupun hanya 4 saje bilangan ahli nya..akrab sgt bagaikan keluarga...
kerana kami berkongsi nasib yang sama :)

Ini group yang aktif untuk supporter Izreen :)
terlalu ramai sgt dlm nie..sampai ada yg x kenal..hihi..
tapi mereka sgt support each other :)

Yg ini group family en.husband :)
bergurau senda semua dalam nie...:)
Ini group jiran rumah MIL..
anak,menantu semua ada dlm nie...:)
tapi perempuan sahaja..adalah dalam 6 7 jiran MIL..
seronok kdg² tgk mak² nie berwassap..
kalau nak buat plan makan²..ha..group nie paling aktif :)

ini group yg baru tak baru laaa...
time first di tubuhkan memang dah tersenarai da dlm list..hihi..
walaupun hanya seorang je blogger dalam nie yang nieyl jumpa..
tapi in group semuanya baik² belaka...berkongsi rezeki bersama :)

So far, hanya group yang aktif je nieyl stay..
kalau yang senyap sunyi tu memang dah lama exit dah.. :)

Terima Kasih atas ucapan semua :)

#happybirthdaynieyl
#nieylanadiaturns28
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

5 comments:

  1. Happy Bestday dik! again wish walaupun dah lajak sehari..kekeke..

    ReplyDelete
  2. Happy befday nieyl.. semoga panjang umur dalam keberkatan & dimurahkan rezeki

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)