Menu bekal hari ini :)

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Bila dah bercuti lama..penyakit M mula menguasi diri..
walau mcm mana pun,gagahkan diri untuk bawa bekal ke office hari ini...
Sangat simple..sebab mana yang sempat masak dalam masa 30 minit...

Bekalan Untuk hari ini..

Untuk Breakfast
*nasi goreng + ayam goreng seketul

Untuk Lunch
* nasi putih+ sup telur + ayam goreng


-LOVE NIEYL♥-
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

10 comments:

  1. sekarang ni memang xde buat bekalan untuk dibawa ke office pun..penat rasanya,terkejar-kejar bila pagi..sempat breakfast roti je...

    ReplyDelete
  2. bekal sangat jimatkan.saya pun bekal

    ReplyDelete
  3. WAH PG DAH TGHARI DAH ADE BEKAL ..BESHNYE ./... AI NI MLS ... HMMM BEKAL ANAK PUN DAH STOP DAH SEMINGGU ... HARAP DTG BALIK KERAJINAN TU

    ReplyDelete
  4. walaupun simple sure sedap...

    hari ni saya bwk bekal sardine jer ngan nasi putih

    ReplyDelete
  5. Rajinnya nieyl update blog. saya tak dapat nak buat macam tu.. huhu

    ReplyDelete
  6. Sorry nieyl kalau saya lama tak BW ke sini. agak busy sekarang ni

    ReplyDelete
  7. hari ni akak xde bekal sb smlm abis semua lauk >_<

    ReplyDelete
  8. Hari ni kami bekal meehoon je..Cik suami masakkan..hehe

    ReplyDelete
  9. Simple tapi masakan sendiri mesti puas makan kan? Akak pun pembekal tegar jugak :-)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...