mencari idea nak beli hadiah apa...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Walaupun rasa macam masih ada masa lagi nak berfikir..
sampai sekarang ni pun masih tak tahu nak beli apa untuk En.husband..
Bulan April nanti anniversary kami yang ke-4..
so,nieyl nak buat sesuatu yang sweet,simple tapi bermakna..

Yang ada dalam fikiran..

percutian singkat...masih lagi mencari pakej² honeymoon..

Sebab selalu lelaki untuk perempuan..
so, saja nak cabar diri sendiri..
nak buat untuk en.husband pula..hihihi..

Lepas tu kan,runsing laaa...
biasa kalau lelaki nak bagi hadiah dekat perempuan senang je..
bersepah..tapi bila perempuan nak beli hadiah untuk lelaki..
hmmm...macam payah je rasanya....

Ada idea x??
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

7 comments:

  1. KALO PAKEJ HONEYMOON PEGI MATTA FAIR BLN 3 NANTI :)

    ReplyDelete
  2. Haah..susah la kalau nak bagi hadiah kat suami..
    tak tahu nak bagi apa..

    asyik baju, seluar, jam, tali pinggang, dompet..
    huhuh

    ReplyDelete
  3. CAM AI DIK KAMI JARANG BERI2 HADIAH NI ..TAKAT WISH2 JE ...
    ENTAH LA NAPE ... KAMI NI TAK ROMANTIK KOT .. NK KATE TAK SYG TAK LA PULAK ...
    CAM LAKI AKU TU ... NK BG HADIAH IKUT DAN DIE JE ... RASA NK NK BELI DIE BELI ... TETIBA BW BALIK GELANG ....

    SO SELAMAT WEDDING ANNIVERSARY DAN SELAMAT PERAH OTAK CARI HADIAH

    ReplyDelete
  4. bagi lain dari yang lain..bunga ke? hehe :p

    ReplyDelete
  5. Betul lah nieyl ..
    Barangan hadiah lelaki nak bagi kat isteri byk jer kan..

    Akak kalau pening2 selalu beli bajuvkemeja jer senang..
    Boleh dia bawa gi kerja ;)

    ReplyDelete
  6. Sha pun menghadapi masalah yang sama..
    Selalunya tanya terus je dekat encik suami dia nak apa..
    Kadang-kadang kami dating berdua.. tu pun best gak..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...