[Personal Review] Gorgeous by RCW

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Petang² macam ni tak sesuai pula nak membebel pasal benda yg berat²..
kita sembang benda yang ringan² je okey..
siapa ingat lagi nieyl ada kongsi review perfume RCW?

So,tentang ni nak share sikit..hari tu lepas dah puas pakai perfume precious..
skrg ni bertukar angin ke perfume kedua by RCW..
diberi nama Gorgeous by RCW..
sangat wangi...tahan lama..

2 hari berkursus hari tu..
ada class grooming sikit..
so,trainer tu ada ajar..
kalau pergi kerja maksimun semburan perfume adalah 4 sahaja..
bahagian nadi tangan kanan dan kiri
bahagian nadi leher kiri dan kanan..

Ok cukup..

kalau pergi dinner atau majlis² rasmi...
maksimum adalah 8..
bahagian nadi tangan kanan dan kiri
bahagian nadi leher kiri dan kanan..
bahagian (belakang lutut) tempat berlipat (nadi) kiri dan kanan
dan semburkan dengan jarak jauh bahagian leher tudung kiri n kanan..

make sure jarak semburan jauh..kalau dekat..nnt tudung bertompok pulak..
ini kerana kita akan berlaga pipi ngan orang ketika bersalam..
so,orang yang salam tu rasa selesa..wangi je... :)

so,nieyl dah start amalkan cara permakaian perfume :)
dan nieyl ada satu lagi koleksi perfume baru..
nant nieyl sharing yea :)

Tambahan info : kalau berminat dengan perfume RCW ni..
boleh contact Faezah 019-7759298 service tiptop..
cepat..pantas..barang sampai dengan pintu :)
Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

5 comments:

  1. baru tadi belikan my frenz perfume ni..sedap gak bau dia

    ReplyDelete
  2. Bahagian belakang lutut tu memang tak pernah terfikir pun nak spray :p

    ReplyDelete
  3. lecehnye..huhu..sy sembur je mana boleh :p

    ReplyDelete
  4. SN ada precious ja.. gorgeous wangi tak?

    thanks for the sharing... boleh apply lepas ni

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...