coding menjelma kan diri lagi..stress

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Sehingga hari ini tidak tahu apa punca masalah benda nie...
kejap dia okey..kejap dia tak okey..
dah try minta tolong orang betulkan pun masih mcm nie lagi...
tukar template dah berkali dah...
still jadi mcnie....

Mesti korang yang nak BW blog nie stress jugak kan..
soriii...nieyl dah x tahu nak buat mcm mana dahhh...
cookies semua dah clear dahhh..

terima kasih pada kak wa, mummy falsya, dik sally dan ada beberapa org
yang pm nieyl kat fb..bagitahu masalah nie..
thanks sebab BW blog nie..

*kepada sesiapa yang tahu mcner nak settelkan benda nie..
pm nieyl ye...dah binggong..

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

4 comments:

  1. setakat hari ni akak punyer dah xde dah..dah tak kene.masuk blog awak ok dah.

    ReplyDelete
  2. kdg2 msuk jd camtu la..tp lepas refresh ok dah..ingatkan laptop problem..uhuh

    ReplyDelete
  3. Dia cam chipsmore.. Kejap blog nieyl ok.. Kejap jadi gitu..
    Biasanya kalau jadi gitu Sha tutup jap, pastu buka balik.. Hehehe..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...