04 February, 2016

akibat menunggu lama

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

kisahnya semalam nieyl kena pick up my sister..
Di office dia kat Bangi..
Jadinya,nieyl memang malas nak ulang alik 2 3x...
so,daripada office..nieyl terus pergi bangi...

my sister keluar office jam 6 ptg..
nieyl sampai depan office dia jam 5.20 ptg...
so,ada lebih 30min dalam kereta...
Persediaan telah dibuat sebelum kelaparan dan kebosonan...
tapi nieyl tak makan sangat pun..bawak balik bagi pada anak² buah...
ha..ha..ha..baru 15minit pertama menunggu..
rasa mcm 1 jam.. kalau tak sebab jalan nak ke bangi tu jem..
nieyl xkan dtg awal..duduk dalam kereta lama²...
Nasib baiklah bukan selalu...
kalau tidak...pitam jugak..

-LOVE NIEYL♥-
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

9 comments:

  1. pergilah jenjalan kat shopping complex dulu..hehe

    ReplyDelete
  2. mujurlah saya duk di putrajaya dan bekerja di putrajaya,,, memang stress kalau menempuh jem hari2 macam ni, ^_^..

    ReplyDelete
  3. huhuhu...betul tu...seksa menunggu...

    ReplyDelete
  4. Hihi....kakak nak bermanja ngan adik dia tu

    ReplyDelete
  5. Kita paling x suka menunggu n d tunggu hihi

    ReplyDelete
  6. Menunggu kalau ada yang teman ada sesuatu bersama kita oklah tak bosan, tapi kalau takde hape kat tangan, damn.. rasa stress.. huhuhu..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)