Spend time with MIL

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Haiii...blog dah kembali boleh access..hihi..
cuti thaipusam lepas ke mana saje korang?
nieyl pergi ikea cheras yang baru tu..
ini first time pergi...kalau dari umah nieyl ikut highway maxx tu..
lebih kurang 30minit..
Alhamdulillah...jalan pun x jem..
Sebab nieyl gerak dr umah dalam pukul9.30 pagi..

Tunggu dalam kereta sementara tunggu MIL :)
 cantik tak?wah!berangan sekejap..
nieyl plan kalau ade rezeki nanti...
nak buat mcnie...cantik pulak kombinasi warna hijau dan putih tu...:)
yang penting simple.. :)
tertarik dengan karbinet tu..
 Sambil² survey untuk diri sendiri..
survey kan sekali untuk adik ipar...
Alhamdulillah,dia pun dah beli rumah sndr...so,nak decorate sikit..:)
 Rambang mata la tengok..
tak tahu nak pilih yang mana..huhu..:)
Ruang toilet yang simple..
kecik tapi selesa..tak nampak serabut...
dua beranak nie bizi survey pintu almari baju...:)
seronok sesekali spend time bersama...
Macam biasa lah,nieyl ngan en.husband klu dah masuk tempat² mcnie..
klu tak 5 ke 6 jam..tak sah..huhu...
tapi hari tu x boleh lelama..sebab MIL ada program lain pukul3..
so,kena sampai rumah sebelum kol2.30...

jd nyer,en.husband tak puas berjalan...
sama la ngan diri ini..haha..oleh yang demikian...
plan lagi untuk ke sana lagi berdua...haha...

tapi kata MIL nieyl, ikea cheras dia penat berjalan...
tak macam ikea damansara tu..yeke?
jadi,perhatian...klu pegi ikea x yah la nak pakai high heels sangat ye..huhu...:P

Address:
No. 2A Jalan Cochrane,
Taman Maluri, 55100 Kuala Lumpur,
 Malaysia


 GPS: 3.134345, 101.719904 



-LOVE NIEYL♥-
   Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

6 comments:

  1. Masuk tempat jual peralatan ruman tak kiralah bukan Ikea pun memang buat kita rambang mata Nieyl
    Mulalah nak membayangkan kalau diaplikasikan kat rumah sendiri kan
    Kakak pun suka pergi tempat macam ini:)

    ReplyDelete
  2. best nya g ikea.. nak g jugk time cuti thaipusam aritu tapi tak kesampaian,,, nampak dari highway jek,,, muka sedih muka sedih...

    ReplyDelete
  3. Saya yg tengok gambar ni pun dah rambang mata

    ReplyDelete
  4. dik..kat sana masih keramaian org lagi x?...nak jugak try gie kat sana..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...