03 January, 2016

Senarai Penuh Pemenang End Year Seindahcerita By Nieyl

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Mesti ramai yang hari² terjah n singgah blog ni kan..
sebab nak tunggu pengumunan pemenang...
Maaf atas kelewatan umum pemenang..

Okey hari yang di nanti telah tiba..
Hari ini nieyl akan umumkan senarai pemenang untuk Giveaway nieyl..
GOOD LUCK!!

Senarai Penuh Pemenang..

Wang Tunai RM30 x 1 [ jiakreatifelt ]
[ No. 49]

Wang Tunai RM20 x 1 [ mammadanish ]
[ No. 41]

Wang Tunai RM20 x 1 [ sheilainspire ]
[ No. 67]

Wang Tunai RM10 x 3 [  nurfuzie ]
[ No. 80][ No. 39][ No. 57]

Wang Tunai RM10 x 2 [ missdenesor ][ No. 11][ No. 2]

Wang Tunai RM10 x 1 [ vitaminwawa ][ No. 78]
Wang Tunai RM10 x 1 [  foreverblackstarfever ][ No. 47]

Wang Tunai RM10 x 1 [  penselduabee ][ No. 70]
Wang Tunai RM10 x 1 [ adianiez  ][ No. 3]
Wang Tunai RM10 x 2 [rianalittlecuties ]
[ No. 18][ No.75]
Wang Tunai RM10 x 1 [ seindahcerita ][ No. 5]
Wang Tunai RM10 x1 [ miminadam ][
No. 58]


Tambah Nilai ( Top Up )

RM 10 x 1 [ sheilainspire ][ No. 81]
RM 10 x 1 [  qileh  ][ No. 4]
RM 10 x 1 [ besidesme21 ][ No. 40]
RM 10 x 1  [ syira lokman  ][ No. 46]
RM 10 x 1 [ kisahpondokkecil ][ No. 69]

Sila semak no anda di sini : SINI


Kepada semua pemenang,sila berhubung dengan sponsor untuk tebus hadiah anda..
sekiranya anda tidak dapat menghubungi mereka..
Boleh PM /emel nieyl untuk dapatkan detail sponsor..

Fb : SeindahCerita
Emel : nieyl.puteriimpian@gmail.com

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

16 comments:

  1. Tahniah untuk para pemenang.. ^_^

    ReplyDelete
  2. Yeay alhamdulillah menang :D peserta 69 ^^ Tahniah semuaa :)

    ReplyDelete
  3. no. 23 dtg singgah. tahniah pd yg menang

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum,. yanie peserta no.47... Wang tunai RM10 by http://foreverblackstarfever.blogspot.my/ :_) dah pm awak kt fb TQ.

    ReplyDelete
  5. Tahniah..peserta no 41 nnt email sy detail ye utk redeem hadiah ;)
    dalila_5650@yahoo.com.my
    tq

    ReplyDelete
  6. Xde yg contact saya pon sis utk hadiah tu..

    ReplyDelete
  7. PEMENANG NO.78 sila hubungi wawa untuk tuntut hadiah ye.. 019 996 6576

    ReplyDelete
  8. yana menang dua hadiah ke ? #80 huhu , kmpius =)

    ReplyDelete
  9. Tahniah kepada semua pemenang ^_^

    ReplyDelete
  10. tahniah kepada semua pemenang..follow blog ini :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)