First Segmen : Mini Giveaway By Si Chubby

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Kalau nak join,boleh click banner yea

Thanks yang tag..sgt menghargai..

Alamak..kena jawab soalan ke..huhu..
i) Apa impian korang yang sebenarnya ? And apa usaha korang untuk mencapai impian tu ? Kalau tidak tercapai ,apa korang akan lakukan ?

Jawapan 

i) Hanya 1 sahaja impian yang sentiasa dinantikan..iaitu menjadi seorang ibu :)

ii) Nak jawab mcm mana yea soalan nie..hmm...usaha..terus usaha laa... :)

iii) Selagi tak tercapai,kena usaha sampai berjaya laaa..kalau ada rezeki...

Tag
Syira Lokman
Eintan Nurfuzie



-LOVE NIEYL♥-
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

8 comments:

  1. salam...yaya dah follow sini...jemput join segmen ni yek...
    :)
    http://www.yayacendana.com/2016/01/segmen-blogwalking-yaya-cendana.html?m=0/

    ReplyDelete
  2. gambatte! fighting! hwaiting! chia yok! smoga Allah izinkan akak timang cahaya mata taun ni.. i <3 babies.

    ReplyDelete
  3. hahahah dah join ke ?
    tapi cik belbel dah tag awk. kira halal ye http://blogcikbelbel.blogspot.my/2016/01/segmen-mini-giveaway-by-si-cubby.html hahahahahah

    ReplyDelete
  4. Thanks join segmen zie , list contestants dah update ye , jom blogwalking :D

    http://sichubbyy.blogspot.my/2016/01/senarai-peserta-first-segmen-mini.html

    ReplyDelete
  5. wahh simple dan bermakna btw jom bw sya dari ga sma http://artisarainbow.blogspot.my/2016/01/first-segmen-mini-giveaway-by-si-chubby.html

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan. Singgal sini ^^

    http://akhalilah.blogspot.my/2016/01/segmen-mini-giveaway-by-si-chubby.html

    #732

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...