19 January, 2016

COFFEE COTTAGE

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Nieyl tak terfikir pun akan ada cafe yang unik macam nie..
dikelilingi kucing sambil menjamu selera..
Rupanya kat Malaysia dah ada dah pun..

Coffee Cottage Cat Cafe yang beroperasi di SS15 Subang Jaya
mempunyai kelainan tersendiri. Selain menempatkan kucing-kucing yang comel, kafe ini menyediakan makanan dan minuman yang cukup menyelerakan dan istimewa.











COFFEE COTTAGE
OPEN : 1PM -11PM (setiap hari)
ADDS : 1-1,JALAN SS15/8A,47500 PETALING JAYA,MALAYSIA
FB : COFFEE COTTAGE
NO.TEL : 03-56130078


-LOVE NIEYL♥-
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

4 comments:

  1. Hihihi tak boleh bawa anak akak pergi cafe ni Nieyl..
    Tak makan dorang sebab penggeli dengan kucing..
    Bersila dia atas kerusi tu nanti sama mcm anak lieya latif :)

    ReplyDelete
  2. nak bawak Princess lah! mst dia suka. mcm kafe kt korea!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)