Ceria di pagi khamis

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Hai semuaaa....
selamat pagi khamis..
Kak lieya tanya nieyl breakfast apa pagi ni..
Pagi nie makan roti telur + kepingan ayam...
simple je pagi nie sebab pagi nie tadi ada perhimpunan bulanan..
so,semua kena cepat turun ke auditorium.. :)
Apa yang paling best bila tiba hari perhimpunan setiap bulan..
adalah goodies bag..
so,untuk kali nie dalam goodies bag ada air kotak,roti,coklat n keychain comel nie..:)
Setiap bulan akan dapat benda yang berlainan tau..
seronok..:)semangat nak pergi perhimpunan mcm nie..hihi..

*to kak lieya : akk nieyl masih kerja tempat yang sama...:)
alhamdulillah..rezeki masih di sini :)

Happy working semua!


-LOVE NIEYL♥-

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

8 comments:

  1. lapar pulak nampak roti+telur+ayam tu, haha
    sedappp walaupun simple! :D

    ReplyDelete
  2. sama la sarapan kita...sandwich tapi SA beli je...

    ReplyDelete
  3. woahhh! ni baru la betul kasi motivasi nak g perhimpunan....

    ReplyDelete
  4. Syoknya kalau kakak ada peluang macam tempat kerja Nieyl tu
    Boleh buat koleksi. Kena setahun ada 12 - tak ke best:)

    ReplyDelete
  5. sedap bekpes nieyl..... simple2 mcm ni bagus...perut tak berat kan nieyl...tapi akak teliur nasi lemak bungkus nieh...jahat napsu puase ni ngidam mcm2 plak heheheehe...

    alhamdulillah....masih ade rezeki nieyl....syukur2....moga ade terus rezeki nieyl di situ yeak....org buat keje bagus mesti bos sayang nak lepaskan nieyl, mcm nieyl laaa....

    ReplyDelete
  6. Bestnya semgt klau mcm tu nak kja

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...