VCO minyak kelapa dara best!

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Pepetang nie mesti mengantukkan...
meh nak share sesuatu untuk manfaat bersama..










Andai kata berminat...Boleh PM nieyl kat fb atau whatsapp nieyl..
0173583792 :)

-LOVE nieyl-
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

5 comments:

  1. Banyak manfaat minyak kelapa dara ni ye

    ReplyDelete
  2. dulu consume vco sebab susah nak lekat sebab ambik perancang... alhamdulillah. Dapat juga baby no.3 setelah 5 tahun. cubalah kepada yg rasa susah nak pregnnt tu.

    ReplyDelete
  3. masa saya preggy, saya minum vco ni sesudu sehari. Alhamdulillah, lepas bersalin, anak tak kene jaundis and kepala anak pun tak berkerak..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...