senyum di pagi rabu

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 


Good Morning!!
seronoknya dapat bercuti dikala hari bekerja...
beza bila bercuti sabtu  n ahad..hihihi..jgn jeles yea...

Mcm biasa kalau bercuti first sekali lepas bangun tidur..
akan on pc..check schedule bos dulu...
and than whatsapp meeting untuk hari ini...
lepas tu baru lah boleh relax dgn aman..haha..

Ala..actually,boleh je kalau tak buat benda tuh...
tapi ntah la..maybe jiwa PA tu kuat kot..
so,klu boleh tak nak bos lepas apa² meeting..
yela...kita manusia kan..kadang² terlepas pandang..

Oklah..nie tgh plan sepanjang hari ini nak buat apa..:)


-LOVE nieyl-

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

5 comments:

  1. Mana boleh tak jeles.
    Kalau boleh kakak pun nak relax-relax macam Nieyl..
    Dah sihat dah hari ini? Itu yg ceria aje nampak gaya:)

    ReplyDelete
  2. bgsnye pa ni .... ingat je tugasan ye ... cam ai klu cuti sehari mmg buat cam tu klu cuti seminggu ...rupa boss pun aku tak ingat dah hahahhaha

    ReplyDelete
  3. pa yg bertanggungjwb.
    alhamdulillah.
    terus kan nieyl :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...