sany char kuey teow

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Masa pergi IB last week..
Dah sampai awal tu, kelaparan jugak laaa..
memula ingat nak lepak makan kat cafe IB tu...
Pastu member cakap char kuey teow kat area IB tu sedap..

Tak jauh pun dari IB tu..
Jalan kaki dalm 5 minit sampai dah..
 Time nie tak ramai lagi...
banyak lagi tempat kosong...
 Okey nieyl order char kuey teow special dalam rm7
tengah menjamu selera tu...tetiba kedai tu ramai gila orang...kira sampai
tak ade tempat la orang nak duduk..
1 pinggan char kuey teow masuk dalam perut...
relax kejap..tetiba member cakap..
'eh..macam kenal je..eh..remy ishak laaa '
yes..remy la tuh..rasanya dia pun join tengok teater jugak..
support kawan²...
Maaf yea..tak amek gambar pun ngan diaaa...
klu SR mungkin..hahahaha.. :P

Lepas makan tu..nak masuk IB terjumpa pulak..
Umie aida...cantik sangat diaaa...
pun tak amek gambar..wah!teruk benor ko nie nieyl..
setia pada yang dua itu sahaja okey..haha..Opsss!no komen...

Okey la kalau korang nak rasa sany char kuey teow..
boleh la try... 

Restoren Sany Char Koay Teow
Taman Tasik Titiwangsa 53200 Kuala Lumpur.


-LOVE nieyl-
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

9 comments:

  1. Akak makan before masuk IB eh? Sally makan lepas hbs teater tuuu...hahahaha...ada je kitorang amik gmbr dgn Remy Ishak..hahahaha

    ReplyDelete
  2. wah...tak ramai pulak yg kerumun dia ye? hehe

    ReplyDelete
  3. Hmmm... berbaloi makan RM7/- kalau nikmatnya terasa
    Betul juga kata Nieyl Remy kan artis juga mesti dia pun nak tengok kawan artis dia berteater.

    ReplyDelete
  4. Adik ipar saya cukup suka cuba try test CKT.. ;)

    ReplyDelete
  5. oooo dah baca sampai abis baru tau ape tu IB..... hahaha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...