Purple day..

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

dalam perancangan nak up story last week..
Tapi pendrive tertinggal pula..
jadi,kte up story pagi tadi jelaaa ye...

Disebabkan port parking terhad..
jadinya...untuk tidak mendatangkan malasah pada diri sendiri..
diri ini gigih sampai office HQ jam 7.00 pagi...
itupun area parking depan bangunan dah hampir penuh...
selfie dengan diri ini tidak dapat dipisahkan..haha
sampai awal..kita breakfast dulu....
Serba purple hari ni kami bahagian.. :)
Nasib baik ler baju tu kena ngan tudung purple yg beli tu..
klu tak...color block la nieyl pagi nie..huhuhu...

Alhamdulillah...
selesai sudah host perhimpunan untuk tahun ini...

Ok nanti sembang lagi :)


-LOVE nieyl-

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

9 comments:

  1. lamaa ida tak pakai purple. asik laaa pink ajooo hihihihi

    ReplyDelete
  2. Samalah kita.. Hari ini purple juga.. :)

    ReplyDelete
  3. kul 7 parking dh nak penuh???..kul berapa semua smp ofis...hehe

    ReplyDelete
  4. kul 7 parking dah nak penuh..awai betul semua pergi keja..

    ReplyDelete
  5. Samalah kat opis tu. Parking memang jadi masalah. Berdouble-double park jadinya

    ReplyDelete
  6. kaler block comel la nieyl.
    sesuai skang ni berkaler block :)
    aida suka tgk org berani ber kaler block.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...