Perkembangan diri sendiri

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Lama tak story pasal diri sendiri kan...
Ada ke orang nak tahu..
Tak kisah la nak tahu ke idakkan...

Alhamdulillah...kehidupan berjalan dengan lancar..
walaupun kadang² ujian dan dugaan tu tiba tanpa di duga...
Hadapi dengan sebaik mungkin...

Tinggal beberapa hari sahaja..
nieyl akan mengucapkan good bye kat office nie...
sebab setakat ini memang tak ada apa² berita baik di terima...
Tak apa...mungkin ada rezeki yang lebih baik lepas nie kan...:)

Ada orang tanya..sejak bila jaul shaklee...
Actually dah lama dah..cuma sebelum nie hanya rakan² rapat je...
alhamdulillah..bukan mudah untuk berjaya...
perlukan usaha dan kerja keras..
yang penting ikhlas :)


Kalau ada sesiapa nak bertanya tentang produk² shaklee...
boleh whatsapp nieyl...atau hubungi rakan² blogger yg menjual shaklee jugak..

Fb Page : Cinta Vita Nieyl
-LOVE nieyl-
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

4 comments:

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...