Pagi yang ceria!

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Semakin hari semakin cepat masa ini berlalu...
hanya tinggal 2 minggu sahaja di sini (office)
tapi taknak sedih²...nak happy je okey....
Ya Allah..semangat kau makan nieyl oiii...
mcm makan tengah hari..haha...hanya rm4.50 saja untuk breakfast pagi nie...
Ini lah cara diri ini menghappykan diri di waktu pagi..hahaha..
uolls jangan bosan tgk muka yang bulat nie yeaaa...haha...

selamat bekerja semua!


-LOVE nieyl-
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

9 comments:

  1. hari ni akak tak berapa nak ceria sebab banyak kerja..banyak flight booking dan banyak hotel bookings...boss nak terbang business trip..

    ReplyDelete
  2. haloh haloh comel adik akak...hehe..

    nasib baik la akak dh brekfes..;D

    ReplyDelete
  3. tak pe pas ni buat shaklee betui2 silap2 pendapatan lebih byk dr kerja tau ... inshaaAllah doa byk2 tau

    ReplyDelete
  4. Kite kne happy happy kan..chills hehe

    ReplyDelete
  5. Dalam kakak geram tengok makanan yg Nieyl tunjuk kakak lagi geram tengok pipi mulus Nieyl tau:)
    Kalau kerja dgn kakak mahu kena cubit selalu pipi tu hihi...

    ReplyDelete
  6. ohh..sedihnya..
    baki 2 hari yang tinggal tu kena happy2

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...