Majlis Aqiqah Adam #3

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

"Terima kasih sebab sentiasa beri kata² semangat pada saya"

OK nak sambung story mori pasal majlis aqiqah adam..
trend sekarang nie majlis aqiqah pun ada goodies bag kan..
so,majlis adam pun ada tau..sangat special..

sebab hampir semua barang dalam tu...
DIY..

So,kalau uolls berkenan..boleh la buat untuk apa² majlis nanti :)
nie trend skrg kan...pin cushion..
Yg nie adik ipar nieyl yang gigih buat....
nieyl bagi idea riben tu jelaaa...hihi..
Cakar ayam nie kita order...
sangat unik bentuk dia...dalam tu gula²...
Kalender 2016 khas ada gambar adam..:)
mummy adam design..
Nie pula kotak part nieyl lipat..huhu..
Dalam dia kita letak peneram :)

Ada lagi 2 item yg tak adam gambar..
mini sejadah dengan bunga telur..

Meriah kan...kalau kita buat sama²...
work together..hasilnya...pasti lebih bagus kan..:)

Ok itu je nak share :)


-LOVE nieyl-
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

4 comments:

  1. meriah goodie bag dia.. banyak betul..

    suka la dengan pin cushion tu.comel..
    cakar ayam tu lain dari yang lain bentuknya..comel

    ReplyDelete
  2. Comel2 smuanya...meriah klau bekerjasama mmbuatnya

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...