Kalau nak selit order

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Alhamdulillah...
selamat pagi semua...
permbukaan pagi ni nieyl nak share sedikit je..
tak nak banyak²..nanti orang tak suka..hihihi...

Nieyl just nak share sikit pasal Set kurus bajet..

LECITHIN
Menghalang akumulasi lemak dan kolesterol yang tidak baik.

HERB-LAX
Menggalakkan tindakan pembersihan yang lembut
bagi membantu proses semula jadi tubuh badan.



-LOVE nieyl -

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

6 comments:

  1. tu la makin meningkat umur mmg kene jaga makan nieyl...skrang mcm2 penyakit laaa...takut akak .... akak ni senang jek puase jek ....tapi skrang kelaut dah puase nieh...tgu next year laa start puasa sunat insha Allah....

    ReplyDelete
  2. produk yang baik untuk diamalkan

    ReplyDelete
  3. saya tak suka nak telan2 pil ni..huhu..selalu sangkut kat tekak..

    ReplyDelete
  4. produk hot .....
    tp ai tk mkn ni ai mkn yg tambah berat tu

    ReplyDelete
  5. ni utk kurus ekk nieyl ?
    aida ni da makin berisi ni hu hu hu...
    makan 24 jam!!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...