17 November, 2015

Strom Color Diamond Pan

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

 Setelah sekian lama menanti dieorang restok..
makan bulan jugak la menunggu..
Tapi alhamdulillah..penantian berakhir..hihi

Selalu kalau tengok drama korea..
nampak la kuali dieorang tu...
Cantik² pastu masak tak melekat langsung...

Skrg nie kita pun boleh dapatkan kuali macam dalam drama tu...



kenapa nieyl beria sangat nak beli kuali ni..?
Sebabnya adalah kuali ni tak melekat langsung...
senang di bersihkan...
tak perlu nak berus pakai berus dawai tu...
Lepas tu dia sangat ringan..
Sangat tidak menyesal beli...

Harga hanya lah RM149 sahaja...
Dapatkan selagi masih ada stok okey :)




-LOVE nieyl-
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

12 comments:

  1. woaaah.. ingatkan tempat masak meggi tu je famous..
    pan Korea pun famous.. tapi tu strategi marketing Korea kot.. diorang promote semua thru drama..

    ReplyDelete
  2. kuali mcm ni mmg good investment. sy pun ada tp jenama Tefal. Berbaloi sgt.

    ReplyDelete
  3. wah... macam comeiii ja bunyi dia tu (^___^) kena beli jugak sebijik lepas ni (^___^)

    ReplyDelete
  4. masa tgk iklan mmg macam best gilaa...tapi macam malas jugak nak beli...sayuuu oo tgk baki dalam bank :P

    ReplyDelete
  5. wow best nyer.
    aida pun mcm berkenan nieyl.
    memang tertarik kalau tgk iklan goshop tu pasal pan strom ni :)
    nieyl da miliki nya :) terbaik la.

    ReplyDelete
  6. kena beli jugak aatu ni..

    berbaloi2

    ReplyDelete
  7. Miga bersemangat memasak lepas ni..

    ReplyDelete
  8. sama macam mak saya..
    beliau dah selamat pun borong periuk & kuali go shop..huhu..

    jemput join GA saya
    Giveaway Baucer Diskaun Isomil Plus

    ReplyDelete
  9. ritu nak terjebak jugak beli kat goshop ni.. heheheheh

    ReplyDelete
  10. macam best je rasa nak jugakk..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)