purple menjadi pilihan

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 


Selamat Pagi...
ramai yang cakap blog nieyl cun..cantik..
terima kasih...Rasa lama pulak tak update pasal deco rumah nieyl kan..
last week plan mengecat bilik yg nak di jadikan opis..
tempat yg boleh dikatakan nieyl byk abiskan masa depan pc kat rumah...

lelagi la pasnie kalau xde rezeki sambung kontrak..
Bilik nie la yang akan menjadi tempat nieyl bekerja dr rumah kan..
so,sementara bekerja nie..setup elok²..

Terlupa nak snap gambar sebelum cat..huhu..
sebelum nie bilik nie warna coklat..:)
skrg nie blik nie dah di cat..dah dipasang wallpaper...
Masih berselerak lagi...time baru siap pasang wallpaper...
okey x?
Dinding masih kosong lagi..
belum beli barang n rak untuk deko...
meja² tu pun untuk sementara...sbb dalam plan nak beli rak fail ngan meja komputer..:)

Skrg nie bila masuk bilik nie..
aura dia lain macam sikit..
rasa sangat ceria n bersemangat :)




-LOVE nieyl-
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

11 comments:

  1. Yess! cantik kakak pun suka tengok
    Selesalah nak dijadikan tempat kerja/berblog juga:)

    ReplyDelete
  2. cantik ! bestnyer ade bilik kerja khas ;)

    ReplyDelete
  3. antik ! gugurl gitu...

    http://www.dhiyaafraabella.com

    ReplyDelete
  4. wallpaper beli mana dear? boleh share?

    ReplyDelete
  5. bile tgk org pakai wallpaper, teringin nak cube..tp tuh la akak takut nak pilih wallpaper nie..takut nnt bile lekat xsesuai..hehehe

    cantik bilik nieyl akak suke...;)

    ReplyDelete
  6. cantik sgt...rasanya kalau kosong pun ok gak..just lekatkan rak hias bunga ke sikit kat dinding tu..bunga pasu kecik yang comel tu

    ReplyDelete
  7. nice nieyl...
    bunga kecik kecik...
    sweet sgt. berkenan aida...

    ReplyDelete
  8. cantik.inshaaAllah semoga murah rezeki ...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...