Ole² dari Italy Dubai

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Rezeki manusia tu berbeza kan...
mungkin belum tiba masanya nak melancong ke negara orang jauh² nie..

Dlm group,nieyl la paling bongsu..
so, yang paling excited pun nieyl laaa..haha..
2 minggu lepas seorang kakak group nieyl ni..
terbayang ke negara orang selama 2 week..
Italy n dubai...

Sepanjang kat sana...sambil berjalan...
die sempat share beberapa gambar yang cantik dr sana...
 Cantikkan...rupanya bangunan²..rumah² ni dibina atas air..
so,kalau nak menyeberang memang kena naik bot...
 walaupun nieyl x pegi kat sana...tapi terasa macam diri ni kat sana laaa...
selalu tengok kat majalah..tv je...hihihi...
Leaning Tower of Pisa
kata kakak opis nieyl, menara nie memang betul² condong...
kebanyakkannyer orang amek gambar dr luar saja...
tadaa...seperti biasa..wajib kalau melancong ke luar negara dapat FM...
en.husband lah yang paling suka kumpul FM nie...
sampai terpaksa beli papan Magnet satu lagi.. :)

Ada lagi beberapa gambar kat sana..
nanti nieyl update lagi okey..:)

-LOVE xoxo-
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

7 comments:

  1. Betullah Nieyl bila kita tengok kawan-kawan yg pergi kita rasa macam kita ada sama
    Dpt ole-ole FM tambahlah hati berbunga. Cantik!

    ReplyDelete
  2. Saya pun berimpian nak ke Italy dan satu lagi nak ke Istanbul.. huhuhu.
    Berangan dulu

    ReplyDelete
  3. cantiknya.... best kan klu dpt prgi ke tempat org...

    ReplyDelete
  4. bestkann dapat melancong.. hee tapi walaupun tak dapat pergi sendiri, dapat ole-ole pun sudah buat rasa kita pernah pergi sana. haha

    ReplyDelete
  5. inshaaAllah ade rezeki nieyl pulak ke sana

    ReplyDelete
  6. bestkan dapat melancong tgk negara org.
    cntiknya fm tu..
    bertambah lg koleksi fm ye

    ReplyDelete
  7. Terbaiknya fm from dubai.
    takde dlm koleksi aida :-)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...