Kenali tahi lalat anda

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


Siapa mempunyai tahi lalat di sekitar wajah?
 Sekirannya YA,jom kita tengok setiap tahi lalat yang terletak di kawasan tertentu mempunyai gambaran karakter kamu yang sebenarnya.

 TENGAH DAHI 
Orangnya seorang yang degil dan agak keras kepala.

 TENGAH KENING 
Golongan yang kuat berfikir.

ATAS KENING
 Seorang yang cekal dan tidak mudah berputus asa.

TEPI MATA 
Jika kamu lelaki, kamu seorang yang sangat gentleman. Jika perempuan, kamu mempunyai karakter lemah-lembut dan seksi. 

 DI KENING
 Bertuah, pandai dan bijak. Malah, ada sifat artistik. 

 HIDUNG
Sangat cerewet dan agak sukar untuk di fahami. 

 DAGU 
 Sangat aktif dan sentiasa bergerak ke sana-sini.

 BAWAH MATA
Cepat gemuruh dan mudah bimbang. 

 TELINGA
Berpendidikan, tertib dan terjaga perwatakannya. 

 BAWAH BIBIR 
Manis dan pemalu orangnya. 

 ATAS BIBIR 
:Kuat berleter, mempunyai kata-kata yang ‘tajam’ dan kuat memerli. 

 TEPI BIBIR 
 Bijak menyusun kata dan selalu menggunakan ayat-ayat manis untuk memikat orang. 

 KELOPAK MATA 
Kuat bergaduh, selalu ‘panas’ dengan ahli keluarga dan agak garang orangnya.


Tahi lalat nieyl

ATAS KENING
 Seorang yang cekal dan tidak mudah berputus asa.

 BAWAH BIBIR 
Manis dan pemalu orangnya. 




-LOVE nieyl- 
      Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

8 comments:

  1. saya kat hidung dengan telinga..hehe

    ReplyDelete
  2. Akak tak ada tahi lalat disekitar itu Nieyl..

    ReplyDelete
  3. akak ade dekat hidung, bibir dgn tepi dahi..hehehe

    ReplyDelete
  4. hahahah..fida ada tahi lalat dekat telinga dan hidung...pastu sebijik perangai mcm fidah..

    ReplyDelete
  5. satu pun takde taik lalt aku dlm list ni hehehehe

    ReplyDelete
  6. baca sambil gelak mengekek-ngekek..:p " Pemalu dan manis orgnya" hahahahaha

    ReplyDelete
  7. aida takde langsung tahi lalat! hu hu hu...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...