Cuba teka

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Kalau tengok jam skrg nie pun..
mesti uolls dah terbayang² nak makan apa lunch nant kan..
okey la..

nieyl just nak uji ketajaman mata dan IQ  siapa yang lebih peka..
cehhhh...tapi xde hadiah laaa...


Soalan dia..

Apa yang pelik dalam bekas di bawah?
dan berapa biji telur?


Setiap gambar,mesti ada sebab kenapa kita snap...:P

-LOVE nieyl-


  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

13 comments:

  1. ni mesti 3 biji telur je, tp setiap biji tu kembar kan???

    ReplyDelete
  2. telur kembar!! waaa sekali tiga biji tu kembar..

    betul ke? haha

    ReplyDelete
  3. nak teka lah..ade 3 bijik telur.sebijik telur ade 2 telur kuning..hehe..betul x?

    ReplyDelete
  4. wah telur kembar... mana tau heheheheh

    ReplyDelete
  5. akak suka kalau dapat telur kuning dia ada dua..
    Dulu2 cakap kalau mkn yg kembar ni dpt anak kembar..
    Tapi nan ado akak ni :)

    ReplyDelete
  6. telur kembaq tu...kata org2 tua..kalau nak anak kembar...makan mentah telur tu..Tak tahu la betul ke tak

    ReplyDelete
  7. ada 6 kuning telur, tp rapat2? huhu..kembar ke?

    ReplyDelete
  8. ni kalo menetas ni ada anak ayam kembar siam =D

    ReplyDelete
  9. 3 biji ..sellau dah dpt telur kembar ni klu kat pasar selayang boleh minta dengan tokey jual telur nk telur kembar .... depa dah ade teknologi kot buat telur kembar ni ...

    ReplyDelete
  10. wahhh....!! telut kuning kembar ke... :)
    doa-doa la sambil makan telur tu, InsyaAllah dpt kembar ke nanti...

    ReplyDelete
  11. belum pernah lagi jumpa telur kembar macam nih.

    ReplyDelete
  12. indah kan ciptaan Allah ~ telur kembar :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...