Menu weekend

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Selamat bekerja semua...
Hari nieyl relax sikit la sebab bos xde...
pergi langkawi 1 week..hihihi...

weekend kekadang malas nak masak benda yang berat²..
masak pun simple² saja...
hari ahad hari tu sempat masak bihun sup dan kuih sagu je...

jangan tanya kenapa kuih sagu nieyl mcm pelik yea...huhu...
yg tu versi nieyl..hihihi...


-LOVE xoxo-
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

9 comments:

  1. Huwaaaaaa..dr tadi nengok makanan jer..lapr perut..;(

    ReplyDelete
  2. Kalau kakak dapat ni pun dah lebih dari cukup
    Rumah kakak kalau masak macam ini lagilah berulang-ulang nak makan:)

    ReplyDelete
  3. oi dikkkk kenapa buat akak lapar balik ni >_<

    ReplyDelete
  4. SEDAPNYA BUBUR LENGKAP NUTRISI OKLH TU...

    ReplyDelete
  5. dua tiga kali sy tengok...betul ke kuih sagu tu? ;-)

    ReplyDelete
  6. kite pun suka mkn bihun sup .... lg besh klu letak byk cili kicap

    ReplyDelete
  7. Sup sup mmg faveret Okje...sedapnya Neiyl

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...