Jangan Pandai Beli je

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

bila terkenang peristiwa last week mcm kelakar pulak..
yela..last week try ubah style pakai shawl..
lepas tu pakai pulak shawl baru kan..huhu..
tetiba ada orang teguh...
'baju baru...'

Eh..bila pulak la pakai baju baru...
kita pakai shawl baru la..hahaha.. (dalam hati)
amboi...bos² nie memerhati je yea....

Last week sebab tak nak en.husband tanya pasal shawl yg bertambah
kat tempat shawl tu..gigih la akaq nie dik non pakai selama seminggu..
bertukar-tukar...nasib baik laaa..semua warna shawl tu..
match ngan baju² dalam almari tu...
klu tak..parah jugak...

satu je yg tak boleh ubah dalam diri ini...
supa beli shawl dlu...baru beli baju..hahaha...
padahal...org beli baju dlu baru fikir nak beli shawl warna apa kan..
pelik² sungguh la kamu nie nieyl oooiii...

Uolls jangan muak nooo tengok gambar muka budak sorang nie...
haha..memang suka selfie satu pesen je..hahaha...

p/s: nak tahu x...weekend lepas..borong shawl lagi..hahaha..
nanti update warna apa pulak okey... :)


-LOVE xoxo-
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

8 comments:

  1. ahhaha. sama dengan cik en.. tau beli.. tp x pernah berpakai

    tahniah menang ga mkhai

    Cik en kembali.. hihi.. lama x mai sini..
    Jemput singgah blog Nurfuzie.com
    Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1KGive Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000
    dan entri ini Happy Monday All Nufuzie Dot Com's Reader

    ReplyDelete
  2. Shawl semuanya memang dah cantik tapi kakak lagi suka tengok pipi Nieyl yg comel tu.
    Macam baby buat kakak suka tengok:) Betul ni tak tipu..

    ReplyDelete
  3. cantik je pakai shawl..akak mmg tak reti sungguh laaa..

    ReplyDelete
  4. pakai shawl lebih mudah digayakan nieyl yg comel ni..

    ReplyDelete
  5. cantik awak pelbagaikan cara pakai

    ReplyDelete
  6. wahhh untungnya pandai menggayakan shawl..akak x pandai pakai shawl

    ReplyDelete
  7. rajin la kak oiii! Sally ni bila tiba malas...rasa nak pakai inner nija je g keja..kahkah

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...