Haiwan Peliharanku yang manja

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Selamat Petang isnin semua...
lambat benor enjin panas hari isnin nie...
dah petang² baru ada kerajinan nak update ..

Dah petang² nie tak nak share yg berat²..
nak share yang santai² je...
Mieka semakin hari semakin membesar...
 Yang besar tu mieka...
yang kecik tu nieki...actually pada yang tak tahu...
yg kecik tu mak kepada mieka..huhuhu...
 skrg nie yang paling manja adalah mieka...
uolls tengoklah die tidur kat mana tu..
nak dipangku...
Bila dah berpangku...lama..
sampai naik kebas kaki nie hah...
Yang paling tak boleh tahan...nieki usha dari jauh je...
Mesti dalam hati dia berkata²...
"menyampah pulak aku tgk si mieka nie,mengada²..aku pun x mcm tu"
hahaha


-LOVE xoxo-
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

3 comments:

  1. Binatang pun macam manusia juga tahu dgn siapa dia nak bermanja:)
    Cuba kalau tuan dia tak sayang tak mahu dia mencari riba tuan dia..

    ReplyDelete
  2. perut sape yang bj hijau tu hehehehe

    waqhhh ank lg besar pd ibu die la ...ingatkan anak kucing td

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...